•  
 
Navigáció
Az óvodáról

„Mindegy, hogy képességeid mekkorák, fő, hogy a tőled telhető legjobbat formáld belőlük és általuk”

 
Weöres Sándor


Gyúró Fejér megyében, a Szent László – patak két oldalán terül el. Óvodánk a Szent László völgyének jobb oldalán, a falu egyik legszebb dombján helyezkedik el.

Intézményünk épületét 1913-ban építették. Egy régi családi házból alakították ki, és az évek folyamán nyerte el jelenlegi állapotát.
A Gézengúz Óvoda két csoportos óvoda. Mindkét csoporthoz egy-egy mosdó tartozik, és a két csoportnak egy közös tágas öltözője van. Az OKM Nemzeti Fejlesztési Terv Pályázatával sikerült fejlesztőszobát kialakítani. 

Az elmúlt két évben óvodánk megújult, megszépült. A 2010-es esztendőben mindkét csoport fürdőszobáját átalakították és felújították. Az óvoda belső falai új színt kaptak, a csoportszobákban a parkettákat újracsiszolták.

Az idén régi vágyunk teljesülhetett: az épület új ablakokat és ajtókat kapott és újra vakolták. Az óvoda bejárata előtt egy nagy terasz épült, amely óvodásaink számára sokféle lehetőséget nyújt.

Mindkét felújítás a Szent László Völgye Többcélú Kistérségi Társulás sikeres pályázatának eredménye.

Óvodánk nevelőtestületének és alkalmazotti körének, partnereinek részvételével nyugodt, szeretetteljes óvodai légkört teremtünk. A családias biztonságot nyújtó légkörben a gyermeki játék elsődlegességét hangsúlyozzuk.