•  
 
Navigáció
Gézengúz nap pályázat

Gézengúz-nap

 Az idei évet a már hagyományos Gézengúz-nappal búcsúztatjuk, melyet május 24-én tartunk. A helyi rendezvényen lehetőségünk nyílik a Váli Völgy Közösség megismerésére. Kapcsolatainkat erősítjük, mivel vendégül látjuk a Fővárosi Önkormányzat Értelmi Fogyatékosok tordasi otthonának lakóit.

Ezen a napon köszönünk el iskolába induló óvodásainktól, a többi kisgyerekkel együtt egy kis műsor keretében. Ildikó néni néptáncbemutatót tart az év folyamán megismert dalos játékokból, énekekből, mondókákból, majd ebéd után a tordasi Szivárvány csoport fellépését láthatjuk. A délután folyamán lesznek sportjátékok, vetélkedők, és a gyerekek nagy örömére ismét egy újabb mesejátékot láthatunk a szülők előadásában.

A program nyertes LEADER pályázatunk keretében valósul meg.

 

 

 

Kirándulás

Nyertes LEADER pályázatunk utolsó kirándulása június 12-én, szerdán lesz. Az évszakokhoz kapcsolódó kirándulásaink befejezéseként ismét az alcsúti arborétumba látogatunk el, ahol a nyári erdő szépségeiben gyönyörködhetünk. Ezen a napon megtekintjük a kajászói Biofarm Lovardát is. Lehetőségünk lesz, hogy a gyermekek közelebbről megismerkedjenek a lovakkal, ezáltal erősödnek és elmélyülnek a gyerekek és az állatok közötti kapcsolatok.