•  
 
Navigáció
Bóbita Krónika 2013. szeptember

Ismét elérkezett a szeptember, így az óvoda is újból megnyitotta kapuit a gyermekek számára. A gyermekek egytől egyig örömmel vették birtokba a csoportszobákat, szívüknek kedves játékaikat s az óvoda udvarát is. Már a legkisebbek is megismerkedtek az óvodai élettel, pajtásaikkal, óvónénikkel, dajkanénikkel, a benti és az udvaron található játékokkal. Három új óvónéni is megkezdte munkáját az óvodában, Zsani óvónéni, Anna óvónéni és  én, Kata óvónéni. Kérem, engedjék meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk Önöknek!

Anna óvónéni

Vida Annának hívnak és szeptember utolsó hetétől találkozhattak már velem a pöttyös labda csoportban. Nagy örömmel kezdtem el munkámat Véginé Piroska mellett.Martonvásáron lakom születésem óta és már óvódás koromban óvónő szerettem volna lenni. 22 éves, talpraesett, kedves ugyanakkor határozott óvodapedagógus vagyok.Tavaly nyáron fejeztem be tanulmányaimat Budapesten az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító és Óvóképző Karán, óvodapedagógus szakon. Célom munkám során, hogy a gyermekek testi- lelki szükségének eleget tegyek és az életkoruknak megfelelő fejlesztésben részesítsem őket a mindennapi óvodai életben.Piroska nénivel együttműködve remélem, hogy sokáig tagja lehetek ennek a csoportnak.Zsani óvónéniHorchi Zsanett vagyok. Egy Vác melletti településről, Kosdról származom, amely a Naszály- hegy lábánál található. Tanulmányaim a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskolán végeztem. Szeptembertől dolgozom a baracskai óvodában a Katica csoport óvónénijeként.Célom az óvódás gyermekek sokoldalú fejlesztése, ezen belül nagy hangsúlyt fektetek a zenei nevelésre, az élőzene megszerettetésére. Szabadidőmben szeretek zenélni, énekelni, táncolni, kézműveskedni.


Kata óvónéni

Horváth Katalin vagyok, 23 éves pályakezdő óvónéni. Szeptemberben kezdtem dolgozni a Bóbita Óvoda Maci csoportjában Szeles Imréné Judit mellett. Augusztus végén költöztem ide Baracsról.

Tanulmányaim Szekszárdon, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Karán végeztem. Szeretem és fontosnak tartom a népi hagyományokat, játékokat, énekeket, néptáncot, ezeket az értékeket szeretném a gyermekek számára átadni. Szabadidőmben szívesen énekelek, festek, zenélek, néptáncolok és fotózással is foglalkozom amatőrként.


Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!


Horváth Katalin