•  
 
Navigáció
Bóbita Krónika 2014. január I.

Decemberi beszámoló

December 6.-án a Mikulás látogatott el óvodánkba sok gyermek örömére. Ezúton is szeretnénk megköszönni Szeles Imrének (Judit néni férjének), hogy vállalta ezt a nemes feladatot.

Hagyományainkhoz híven karácsony közeledtével megrendeztük adventi kézműves délutánunkat. Programunkra sok szülő és nagyszülő ellátogatott, és lelkesen barkácsolt gyermekével, unokájával.

Ildi és Marika nénivel készíthettek a gyermekek karácsonyi asztaldíszt fenyőágakból és különféle termésekből. Ezen kívül Judit nénivel angyalokat papírból, továbbá Piroska és Anna nénivel karácsonyi képeslapot tea filterekkel díszítve. Andi és Zsani nénivel karácsonyfát hajtogathattak a gyermekek kartonból.

Arról, hogy ne maradjunk éhesek és szomjasak, sok finom csemege, valamint meleg tea gondoskodott. Mindezek tálalását a dajka néniknek köszönhetjük. Ezúton is köszönjük minden kedves szülőnek, nagyszülőnek a hozzájárulását és a programunkon való aktív részvételét.

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, és hogy idén még többen eljönnek az ilyen, és ehhez hasonló közösségépítő rendezvényeinkre.

 

Köszönettel:

Bóbita Óvoda dolgozói